La filosofia m’ajuda

Des del meu punt de vista crec que la filosofia és una assignatura molt interessant, tot i que és el primer any que la faig se’n poden extreure coneixements molt diversos i aquest any he après una part d’una ciència formal que desconeixia fins aleshores, La Lògica. Tot i que al principi ho vaig trobar complicat, després quan ja ho vaig anar aprenent em va resultar, fins i tot entretingut.

De vegades, en la majoria de les matèries et planteges la següent qüestió: “per a què em servirà tot això que estic estudiant?”, doncs bé, en concret, en la matèria de FILOSOFIA significaria que “JO ESTIMO LA SAVIESA” i per tant, si de veritat tens inquietuds per tot allò que fas o faràs en un futur i ara encara no tens unes explicacions lògiques i no els hi dones importància, la Filosofia et pot acabar sent útil, donant-te el perquè i orientar-te en la teva conducta. I d’aquesta manera, a lo millor sense adonar-te’n, la estaràs utilitzant.

En definitiva, és una ciència que ens ajuda a formar-nos com a persones, mostrant-nos allò que és moral o no. També ens aporta vocabulari i conceptes nous i d’aquesta manera augmentar la cultura i els coneixements.

Andrea Tena Colomé – Institut Les Planes, Santa Bàrbara

Anuncis