Filosofia, més que una assignatura.

Tal com expressa el títol, la filosofia va més enllà d’una assignatura que s’imparteix en qualsevol institut. Per molta gent és una manera de veure la vida, de donar resposta a tantes qüestions insòlites però a l’hora d’altres tant simples que algun cop tots ens hem plantejat, però que no hi hem trobat cap resposta…

Gràcies a la filosofia aprenem a entendre’ns millor, a entendre els demés i el més important, a ser persones. Demostrem quina és la diferència que hi ha entre els altres éssers vius i els humans, la capacitat de raonament.

Ens ensenya a raonar donant arguments i podent discutir amb una persona de manera coherent i sense divagar. No és tant sols estudiar la història o el corrent filosòfic, sinó què també és necessària per poder aclarir les nostres ments i poder entendre la nostra vida i l’entorn que ens envolta.

Si alguna vegada has tingut l’oportunitat d’obrir la ment i evadir-te escoltar una classe de filosofia ten adones de lo important que és, i de que és una ciència que està relacionada i dóna vida a moltes altres. Per això mateix ara no poden suprimir-la dels nostres instituts, de les nostres vides.

Mihaela Valkánova   1r de Bat     –   Institut El Morell

Anuncis