La filosofia, la mare de la ciència

La filosofia es la mare de totes les ciències, sense aquesta, cap ciència de la que coneguem avui en dia existiria, ja que prové de molts centenars d’anys enrere.

A l’actualitat, la filosofia serveix per a demostrar, raonar i donar el sentit a la vida, sense aquesta ciència, no seria gairebé possible pensar en res. Gracies a aquesta assignatura difícil d’estudiar o d’entendre, però de donar sentit comú a les coses, doncs, gràcies a tot això, es poden fer arguments per a prendre decisions tant difícils com fàcils, com declarar culpable o innocent a un individu o bé decidir actuar d’aquesta manera o de una altre manera.

A vegades, ens fem preguntes de tot tipus, del nostre origen… i fins i tot si nosaltres estem dins d’un somni o algú altre en esta manipulant de forma que nosaltres som inconscients. Un exemple clar del perquè estem a favor de la filosofia es per a donar raó i demostrar a partir d’experiments el sentit que tenen certes coses i finalment, acabar donant teories, que encara que puguin ser refutades, poden donar sentit a certs aspectes de la nostra vida, la vida en general.

En conclusió, crec que tots tindríem que saber i aprendre molts aspectes de la filosofia, podríem dir que gràcies a aquesta ciència, som el que som, i per això no ha de desaparèixer, es la mare de tots nosaltres i de les nostres explicacions.

Jordi Ferrer

Anuncis