La Filosofia: un punt de vista diferent

Per mi la filosofía es una manera diferent de veure el mon i les cosses que ens envolten, d’un punt de vista, en el qual, no hi estem acostumats o ens pot ser més estrany.

La filosofia t’ajuda a pensar en cosses que tu mai pensaries com per exemple qui sóc? O que faig aquí? Preguntes que si penses semblen molt senzilles però si et fan la pregunta a tu et quedes parat i no saps el que dir, o això es lo primer que em va passar a mi quan m’ho van preguntar. Ens ajuda a pensar de manera més critica i podem valorar les diferents situacions que ens plantejarà la vida. Ens ajuda a saber com actuar, com reaccionar i tenir una opinió personal ben formada.

T’adones que la filosofia avanç dels nostres temps i fins ara es la única ciència que et pot contestar totes les preguntes que necessites y que des de fa milers d’anys la gent ja es plantejava aquestes preguntes i estudiaven i a filòsofs importants com Plutó o Aristòtil que gracies a ells que es plantejaven dubtes i els intentaven resoldre’ls significa que la filosofia es molt important.

Jo crec que la filosofia es una matèria imprescindible en el batxillerat i tothom hauria d’aprendre-la, ja que, ens ajudarà en saber que som i qui som, en resum en ajudarà en la nostra vida.

Marc Gil Sanchez, 1r Batxillerat, Institut El Morell

Anuncis