Un nou punt de vista

Des del meu punt de vista, aquesta matèria es molt important en les nostres vides i hauríem de dedicar-li més minuts del nostre temps. La filosofia ens ensenya el món que ja coneixem d’una nova forma de manera que podem veure el que ens envolta des d’un punt de vista que mai abans ens havíem imaginat.

Des de sempre els humans han buscat el coneixement, i és per això que ara estem en el món en el que ens trobem. La filosofia i els estudiosos ens han trames fins els dies d’avui el que ells tan durament van intentar defensar. El coneixement i la raó.

Poder comprendre el món i el nostre interior és un bé que no hauríem de deixar escapar per això hem de segui endavant i continuar amb la tasca que ens van deixar. No és aquest un dels passos per arribar a la felicitat?

Podríem ser feliços sense saber res?

Qui som? Què ens envolta? A on anem? D’on venim?

Si no disposéssim d’aquesta ciència acabaríem sent uns ignorants i tot això que ha arribat fins al nostre temps, es perdria d’un moment per l’altre.

El món que ens envolta i tothom qui viu en ell són més del que veiem i si ens parem un moment a pensar en això com els grans filòsofs de la història, podrem veure tot el que passa desapercebut.

Iryna Kobelska  1r de Bat      Institut El Morell

Anuncis